<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

9.4.05

Γαλάζια παιδιά...

«Και να σας πω κάτι φίλες και φίλοι: είμαστε οι καλύτεροι. Τα δικά μας τα παιδιά είναι καλά παιδιά και αξιοκρατικές διαδικασίες σημαίνει προβάδισμα στα δικά μας παιδιά». Τα παραπάνω αποτελούν τμήμα των δηλώσεων του κ. Νάκου, ο οποίος είναι ακόμα υφυπουργός δημόσιας διοίκησης, για αυτό και η βαρύτητα των όσων είπε είναι μεγαλύτερη. Τι μας λέει ο κ. Νάκος στην κρίση ειλικρίνειας που τον έπιασε σε κομματική εκδήλωση; Μας λέει αυτό που γράφτηκε και στη Φάρμα των Ζώων του Όργουελ ότι «Όλα τα ζώα είναι ίσα αλλά μερικά ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα». Η αξιοκρατία και η καταπολέμηση της διαπλοκής, από την κυβέρνηση όλων των ελλήνων, σε όλο της το μεγαλείο.

Υ.Γ.: Τώρα καταλαβαίνω ότι το σλόγκαν γνωστής διαφήμισης «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» τελικά απευθυνόταν στα στελέχη της κυβέρνησης.

5 Comments:

At 8/4/05 18:24, Blogger morpheous said...

Το τραγικότερο όμως δεν είναι οι δηλώσεις…
Είναι, όπως επισημάνεις, ότι ο κ. Νάκος είναι ΑΚΟΜΑ στην θέση του!

 
At 10/4/05 23:35, Blogger Sakis Rizos said...

Αυτά που είπε ο κ. Νάκος είναι απαράδεκτα. Όμως, οι πολιτικοί ψηφίζονται και οι περισσότεροι κάποιες φορές προσπαθούν να χαϊδέψουν τα αυτιά των ψηφοφόρων τους ακόμη κι αν δεν πιστεύουν αυτά που λένε. Ο κ. Νάκος μιλούσε σε μια κομματική συγκέντρωση στην περιοχή που εκλέγεται και, προφανώς, ακολούθησε την πεπατημένη του χαϊδέματος των ψηφοφόρων του. Αυτό ήταν λάθος.

Το μεγαλύτερο "λάθος", όμως, είναι ότι τα αιμοδιψή δελτία "ειδήσεων" επικεντρώθηκαν σε αυτήν τη δήλωση, και δεν προέβαλαν καθόλου την ομιλία του επόμενου ομιλητή, του κ. Φώλια (υφυπουργού Οικονομικών) ο οποίος είπε "...δεν υπάρχουν δικά μας παιδιά και ξένα παιδιά...".

Selective reporting and all!

 
At 11/4/05 16:43, Blogger System Intruder said...

Παρόλα αυτά Σάκη, αυτή τη φορά πρέπει να παραδεχτείς πως είναι παράδοξο το να χρειάζεται να προβάλεται από τα δελτία το αυτονόητο για να το επιβεβαιώσουμε.

 
At 21/4/05 20:23, Blogger libertarian said...

Στην πυρά, και δεν το λέω στα αστεία. Είναι δυνατόν αυτό το άτομο να είναι ακόμα σε κυβερνητική θέση ύστερα από τέτοιες δηλώσεις;

 
At 30/5/08 15:43, Anonymous Ανώνυμος said...

ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ
http://to-galazio-paidi.blogspot.com/
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΔΩ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home