<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

16.5.05

Προτάσεις

6 μήνες είχα να μπω σε βιβλιοπωλείο. Με την ευκαιρία του Πάσχα "έσπασα" τον αποκλεισμό και χτύπησα εις διπλούν. Δύο βιβλία που τα προτείνω σε όλους είναι το "Πως έγινα βλάκας" του Μαρτεν Παζ, και το "Ιστορία (κωμικοτραγική) του Νεοελληνικού κράτους" του Ραφαηλίδη. Ειδικά για το δεύτερο έχω να πω ότι είναι απαραίτητο σε όσους ενδιαφέρονται για ιστορία και δε θέλουν να μείνουν στην ιστορία του σχολείου. Αυτό που θέλω είναι όσοι ξέρουν να προτείνουν βιβλία ποδοσφαίρου, είτε γενικότερα αθλητισμού.

3 Comments:

At 16/5/05 23:47, Blogger πιτσιρίκος said...

Η "Ιστορία..." του Ραφαηλίδη θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία. Η πρώτη και μοναδική φορά στη ζωή μου που διάβαζα ιστορικό βιβλίο κι έκλαιγα απ' τα γέλια. Έχω όλα τα βιβλία του (και τα κινηματογραφικά) και είναι εξαιρετικά.

 
At 3/3/07 09:14, Anonymous Ανώνυμος said...

Very nice site! » »

 
At 10/1/16 13:12, Anonymous Ανώνυμος said...

Μηνάς Βιντιάδης - Το δεξί πόδι του Θεού.
Λίγο παλιό αλλά αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο είναι μια ωραία ποδοσφαιρική ιστορία.

nikosvar

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home