<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

9.5.05

Οι Μπίλντεμπεργκς και το ασφαλιστικό

Διάβαζα χθες στην Καθημερινή για την περιβόητη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ που φέτος λαμβάνει χώρα στη Ρόταχ Έγκερν, λίγο έξω από το Μόναχο, και στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Γ. Αλογοσκούφης και ο Γ. Παπανδρέου. Στη Λέσχη θα συζητηθούν (πίσω από πόρτες κλειστές και δίχως πρακτικά) πολλά και διάφορα θέματα που εκτείνονται από τον αφοπλισμό και τις απαγορεύσεις όπλων μέχρι τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό σύστημα των ΗΠΑ (μόνο;).
Θέλοντας να προλάβω τυχών «εύλογους» συνειρμούς και υποθέσεις των «υποψιασμένων» θέλω να υπενθυμίσω πως χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να κατηγορηθούν οι Μπίλντεμπεργκς για τα τεράστια ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων. Ή μήπως κάνω λάθος;

2 Comments:

At 9/5/05 14:09, Blogger S G said...

οχι σωστα το λες. Για τα ελλειματα φταινε: το δημογραφικο, οι Πολυζωγοπουλοι, οι κολλημενοι που δεν θελουν να επενδυουν τα ταμεια στις χρηματαγορες, αυτοι που στην πλατη μας παιρνουν διπλες-τριπλες συνταξεις, σταματανε τη δουλεια στα 50 τους και γενικα ζουν στην υγεια των κοροιδων.

Περισσοτερα εδω

 
At 16/5/05 12:05, Blogger J95 said...

Ε φταίει λιγάκι και ο επί 30 χρόνια άτοκος δανεισμός των αποθεματικών των ταμείων στις τράπεζες...

...πιθανόν κάποια σχέση έχουν και τα 500 δις που έριξε η προπροηγούμενη κυβέρνηση στο ΧΑΑ για να εκλεγεί... ξέρω βέβαια ότι 500 δις δεν είναι τρομερά πολλά για τα μεγέθη του ασφαλιστικού, δεν είναι όμως και ποσό που το αφήνεις για φιλοδώρημα στην καφετέρια!

Όσο για τη Λ. Μπίλντερμπεργκ, τη θεωρώ μία μάλλον ακίνδυνη συνάθροιση ισχυρών για ανταλλαγή απόψεων (και όχι για λήψη αποφάσεων). ΙΜΗΟ η Αριστερά πρέπει να περιθωριοποιήσει έως κατακράξει όλους όσους παίρνουν στα σοβαρά τη νεοναζιστική συνωμοσιολογία, αλλιώς δεν τη βλέπω καλά.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home