<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

13.6.05

Rockwave Festival

Τι άλλο πήρε το μάτι μου αυτές τις μέρες. Το πρόγραμμα του Rockwave festival, που από ότι μπορεί να δει κανείς παρακάτω μεγάλωσε από το προηγούμενο που είχα δώσει στο μπλογκ πριν καιρό. Λοιπόν:

· Παρασκευή 24 Ιουνίου : Marilyn Manson, Garbage, Matisse

· Σάββατο 25 Ιουνίου : Black Sabbath, Velvet Revolver, Black Label Society, Wastefall

· Κυριακή 26 Ιουνίου: Moby, Sonic Youth, Secret Machines, British Sea Power, Sigmatropic

· Παρασκευή 8 Ιουλίου: Slayer, Accept, Candlemass, Dismember, Order Of The Ebon Hand

· Σάββατο 9 Ιουλίου: Twisted Sister, Dio, Anthrax, Katatonia, Zyklon, Ολέθριο Ρήγμα

Οι Matisse, Wastefall, Sigmatropic είναι ελληνικά συγκροτήματα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 45 ευρώ (προπώληση), 50 ευρώ στο ταμείο και 130 για το τριήμερο. Η δεύτερη ημέρα έχει εισιτήριο 60 ευρώ.

2 Comments:

At 13/6/05 22:41, Blogger xryc agripnia said...

Καποτε ειχε κανει μια προσπαθεια να ξεφυγει απο το heavy metal,το rockwave(οταν εγινε rockwave απο rock of Gods)αλλα τελικα δεν τα καταφερε.Το παρακολουθησα 4-5 φορες(με καλυτερη το καλοκαιρι του '98) αλλα πλεον μ'αφηνει αδιαφορη.

 
At 14/6/05 01:02, Blogger Zpi said...

Για όποιον σκοπε΄τει να πάει ενημερώνω ότι ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι Έλληνες Matisse (τους headliners οτυς γνωρίζουν όλοι), οπότε φροντίστε να πάτε από νωρίς. Θυμάμαι όταν είχα πάει πριν από 5-6 χρόνια ήθελα να δω τους closer οι οποίοι ήταν το πρώτο από τα support συγκροτήματα. Δυστυχώς οι κακομοίρηδες ξεκίνησαν να παίζουν 17:00 με το που άνοιξαν οι πόρτες. Μέχρι να φτάσει ο κόσμος στο συναυλιακό χώρο οι closer είχαν τελειώσει. Ελπίζω να έχουν αλλάξει πλέον τα πράγματα. Είναι πολύ κρίμα ελπιδοφόρα ελληνικά συγκροτήματα, που αν δεν κάνω λάθος παίζουν τζαμπέ στα Rockwave, να χαραμίζονται έτσι. Όταν κλείνεις συμφωνία με ένα συγκρότημα πρέπει να του δίνεις την ευκαιρία να παίξει μπροστά σε κόσμο και όχι να κοιτάζεις πως να γεμίσεις απλά το πρόγραμμά σου.
Συμπαθητικό το μενού αλλά βαριέμαι να κατέβω Αθήνα (Σαλονικιός). Θα προτιμήσω τους Queens of the Stone Age ου παίζουν αύριο Θεσσαλονίκη

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home