<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

31.5.05

Αριστερά ή Πίσω;

Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για την περίφημη συμφωνία εργαζομένων και εργοδοτών στον ΟΤΕ για την εθελούσια έξοδο και την κατάργηση του καθεστώτος μονιμότητας των νεοπροσληφθέντων υπαλλήλων. Ο καθένας ένιωσε την ανάγκη να εκφραστεί λέγοντας το μακρύ και το κοντό του!
Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση η δήλωση του προέδρου του Συνασπισμού Αλέκου Αλαβάνου (ο οποίος έχει μεγάλη παράδοση στις εντυπωσιακές δηλώσεις, άλλωστε!). Δήλωσε λοιπόν πως αυτή η συμφωνία καταστρέφει τα όνειρα της νεολαίας. Ναι, ναι, την παρακολούθησα τη δήλωση σε δελτίο ειδήσεων (οπτικοποιημένη!). Αν παρερμηνεύτηκαν τα όσα είπε, δεν το ξέρω, έχει καλώς.
Αν όμως εννοούσε αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε τότε νιώθω την υποχρέωση να του εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια! Επιτέλους ο Συνασπισμός μπορεί και κατανοεί της σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες, ιδιαίτερα αυτές των νέων, και τις υπερασπίζεται με θάρρος αξιοζήλευτο! Πέρασαν οι παλιές εποχές που κάποιες κακές φωνές στο κόμμα τα έβαζαν με την ιδεολογία του βολέματος που κυριαρχεί στην ελληνική κοινωνία. Βολευτείτε λοιπόν σύντροφοι χωρίς τύψεις, το βόλεμα είναι πια προοδευτικό!
Υ.Γ. Μια απορία μόνο σύντροφε Αλαβάνε... αυτή η "Αριστερή στροφή" μήπως ονομάστηκε έτσι επειδή ο κύριος Χριστόδουλος κατοχύρωσε πρώτος το "Πίσω ολοταχώς";

2 Comments:

At 7/2/07 22:51, Anonymous Ανώνυμος said...

What a great site »

 
At 7/3/07 03:13, Anonymous Ανώνυμος said...

Where did you find it? Interesting read car lamborghini show peugeot 106 used cisco Cadillac sts 1996

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home