<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

8.10.05

Προτάσεις Φορολογίας

Επειδή καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση και θέλουμε να βοηθήσουμε στο έργο της διασφάλισης εσόδων, σκεφτήκαμε μερικά μέτρα που θα έπρεπε να επιβληθούν:

Για αρχή θα έπρεπε να επιβληθεί φόρος Οξυγόνου. Και εξηγώ: να καταβάλουμε όλοι μας φόρο για το ποσό του Οξυγόνου που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Όσοι παίρνουν βαθιές αναπνοές να πληρώνουν περισσότερο, ενώ όσοι αναπνέουν λιγότερο να τους έρχεται λιγότερος φόρος.

Φόρος ήλιου. Σαν κάτοικοι μιας ηλιόλουστης χώρας δε βλέπω το λόγο γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε. Από εδώ και πέρα να χρεωνόμαστε ανάλογα με την επιφάνεια που έχει το δέρμα μας και την ηλιακή ακτινοβολία που αυτό προσλαμβάνει. Τα κοινώς ονομαζόμενα και παχύδερμα θα χρεώνονται περισσότερο και οι «μισές μερίδες» λιγότερο.

Φόρος θάλασσας. Τόσα μπάνια κάνουμε το καλοκαίρι. Για αυτό από εδώ και πέρα ανάλογα με τα λεπτά που θα καθόμαστε μέσα στη θάλασσα θα χρεωνόμαστε ανάλογα. (όχι θα αφήσουμε τους τσαμπατζήδες που δεν κάνουν μπάνιο σπίτι τους να μας βρωμίσουν τις θάλασσες) Εξυπακούεται ότι θα πληρώνουν και οι ξένοι.

Φόρος χώρου. Ο καθένας από εμάς πιάνει συγκεκριμένο χώρο, ανάλογα με τα κιλά που κουβαλάει. Δε βλέπω το λόγο γιατί να μην πληρώνουμε αναλόγως με το χώρο που καταλαμβάνουμε, όπως συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα;

Θα μπορούσαμε να επιβάλλουμε και άλλα μέτρα όπως φόρος θορύβου (ανάλογα με τα db που θα παράγουμε κατά την ομιλία μας), φόρος αερίων και φόρος αποβλήτων ανθρώπινου οργανισμού (θα μπορούσε να είναι και μια κατηγορία) και άλλα που θα σκεφτούμε στη συνέχεια.