<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

3.2.06

Ένας κατάσκοπος την ημέρα... τη μιζέρια κάνει πέρα!


Τι χαρά, τι περηφάνια... Η χώρα μου από χθες είναι και επίσημα κατασκοπευτικός στόχος. Τι υπέροχη που είναι η νέα μας κατασκοπευτική πραγματικότητα! Μας παρακολουθούν! Ποιοι; Μα αυτοί! Οι πράκτορες, οι Αμερικάνοι, οι εξωγήινοι, οι άντρες με τα μαύρα - τι σημασία έχει; Αυτό που μετράει είναι πως δεν είμαστε πλέον ασφαλείς. (Η ανδρεναλίνη μας θα ανέβει στα ύψη!)

Ναι, το αρχικό σοκ, ήταν πολύ δυνατό! Δεν είναι μικρό πράγμα να μαθαίνεις ότι η τηλεπικοινωνίες δεν είναι ασφαλείς. Ότι το απόρρητο παραβιάζεται. Η εξιδεικευμένη ανάλυση του υπουργού όμως δεν μας άφησε περιθώρια αμφιβολίας.

Κρίμα που θα δυσαρεστηθούν όλοι αυτοί οι πολιτικοί που πιστεύουν πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών, αλλά όταν θα γίνουν αυτοί κυβέρνηση θα ψυφίσουν ένα νόμο και θα τα καταφέρουν. Κρίμα γιατί το δέον, προυποθέτει το εφικτό. (δεν το έχουν ακούσει ποτέ τους;)

Δυστυχώς για αυτούς, ευτυχώς για εμάς! Τους αναθρεμένους με άφθονο Bond, συνωμοσίες και κατασκόπους στις οθόνες μας!

ΥΓ. Μια παρατήρηση μόνο: όλοι οι τηλεδημοσιογράφοι-αναλυτές που μας προειδοποιούσαν πως η κυβέρνηση ετοιμάση μια επικοινωνιακή βόμβα για να μας αποπροσανατολίσει, τελικά ήταν οι πρώτοι που έπεσαν στην παγίδα. Δυστυχώς για τους "κακόμοιρους", αλλά τέτοιόυ είδους πειρασμοί είναι ακατανίκητοι για το μέσο τους.