<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

26.1.06

Ω, μα τι απάτη...


Δε ξέρω τι με πιάνει ώρες ώρες, κι εκεί που ζαπάρω σκοτώνοντας την ώρα μου, σταματάω πάνω σε κάτι μαργαριτάρια που μου πετάνε τα μάτια έξω!

Χθες λοιπόν σταμάτησα στη περιβόητη εκπομπή του Ευαγγελάτου, "Αποκαλύψεις"! Είχε καυτό θέμα (όπως πάντα υποθέτω): Τις απάτες των τηλεμέντιουμ. Άκρως ενδιαφέρον από το λίγο που είδα... ίσως αργότερα να έγινε ακόμα περισσότερο.

Ξέρετε βρε αγαθούληδες, ότι εκεί που τηλεφωνείτε για να μάθετε τα μελλούμενά σας, και περιμένετε η κυρά Ευταλία - Μάγισσα της Σμύρνης - "Τα βλέπω ΟΛΑ" να ρίξει τις κάρτες της (και καθώς περιμένετε πέφτουν και οι μονάδες, φυσικά), εκείνη μπορεί να χαζεύει τηλεόραση, να λαγοκοιμάτε, να κουτσομπολεύει με τη φίλη της, να ξύνει το... τελοσπάντων, να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που πιστεύετε εσείς πως κάνει. Συγκλονιστήκατε, ε;

Βετεράνος επιχειρηματίας του χώρου ομολογούσε πως όλα είναι θέμα ψυχολογίας. Καταλαβαίνεις τι θέλει ο πελάτης και του το πλασάρεις. Γι' αυτό και οι προσλήψεις σε αυτό το χώρο γίνονται με κριτήρια κάθε άλλο παρά "χαρισματικά" (αν και θα μπορούσε να πει κανείς πως χάρισμα είναι και το να ψαρεύεις τον πελάτη, αλλά άλλο χάρισμα αυτό κι άλλο να συνομιλείς με το συγχωρεμένο μπάρμα μου απ' την Κορώνη!)

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δεν υπάρχουν πια γνήσιοι επαγγελματίες που να τιμάνε το αντικειμενό τους. Τσ, τσ, τσ...

Διότι κύριοι, μια φορά κι έναν καιρό, που πήγαινε η γιαγιά μου στη χαρτορίχτρα της, εκείνη την εξαπατούσε τίμια (λέγοντάς της αυτό που ήθελε να ακούσει), μπροστά στα μάτια της γίνοντας όλα. Κι όχι τώρα που γέμισε ο τόπος από απατεώνες άτιμους! Φτου τους και πάλι φτου τους!