<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

14.1.06

Μερικά άσχετα

Εδώ και μέρες κινούμαστε σε ρυθμούς εξεταστικής. Τι μαθήματα χρωστάμε, πότε τα δίνουμε, πότε θα διαβάσουμε. Το πρόγραμμα σκατά όπως πάντα, με πολλούς να δίνουν και δύο μαθήματα του ίδιου εξαμήνου την ίδια μέρα (αλήθεια δε θα ήταν καλύτερο να είχε η εξεταστική άλλη μια εβδομάδα;). Άντε να περάσουν αυτές οι τρεις εβδομάδες και να γυρίσουμε στη χαλαρότητα των υπόλοιπων ημερών. Κάνα ταξιδάκι με τη σχολή. Να κάνω και κάτι με για την πτυχιακή που έχει καθυστερήσει λόγω των εργασιών στο σεισμολογικό. Να δοκιμάσω να γράψω και το πρώτο μου μυθιστόρημα. Αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα υλοποιήσω την ιδέα που έχω, θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ το πώς θα ξεκινήσω και το τι θα γράψω. Ειδικά η αρχή ενός κειμένου ήταν πάντα δύσκολη για εμένα, η συνέχεια έρχεται εύκολα.

Όσον αφορά ότι συμβαίνει σε πολιτικοοικονομικοκοινωνικό επίπεδο δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω. Όλο τα ίδια και τα ίδια συμβαίνουν σε διαφορετικές ημερομηνίες. Δικαστικοί τα παίρνουν, παπάδες που κάθε άλλο παρά το λόγο του θεού κηρύττουν, πολιτικοί κατώτεροι της θέσης, των καθηκόντων που κατέχουν και των προσδοκιών του κόσμου. Οι γνωστές εκπομπές να συνεχίζουν τις σοκαριστικές τους αποκαλύψεις. Ούτε μια ταινία στην οποία ένα φύλο κάνει κύκλους λόγω του αέρα δεν είναι τόσο πληκτική. Πάλι καλά που σε λίγο καιρό έχουμε τις δημοτικο-νομαρχιακές και θα έχουμε κάτι να συζητήσουμε.


Άσχετο 1:

Την ταινία δεν την είδα (μάλλον γιατί δε μου αρέσει να συμμετέχω σε μαζικές υστερίες, του στυλ «την είδαν 1.000.000 θεατές», όπως δεν είχα δει το Safe Sex και τον Τιτανικό στον κινηματογράφο), όμως το τραγουδάκι που τη συνοδεύει έχει ένα πολύ καλό τρίστιχο. Από τη Λούφα και Παραλλαγή (Σειρήνες στο Αιγαίο): «-Απ’τη σκοπιά πυροβολώ τη φαντασία μου –Κάτω από το κράνος έχουν μπει τα όνειρά μου – Και δύο αρβύλες σταματούν τα βήματά μου»…


Άσχετο 2:

Προτείνω τη μηνιαία διενέργεια δημοψηφίσματος, μέσω τηλεφώνου και γραπτών μηνυμάτων, για το ποιος θα αποχωρεί κάθε φορά από την κυβέρνηση (σε στυλ Big Brother). Και λεφτά θα βγουν (μην ξεχνάμε την οικονομία μας έτσι;) και συμμετοχική δημοκρατία θα έχουμε!


Άσχετο 3:

Μια και μίλησα για ταινίες, αυτό το “Factotum” θέλω να δω κάποια στιγμή. Πρέπει να είναι ενδιαφέρον...

2 Comments:

At 16/1/06 14:26, Blogger System Intruder said...

Για την εξεταστική δεν σχολιάζω... πονάει.

Το ξέρεις βρε, οτί η γκόμενα που τραγουδά το άσμα που αναφέρεις έχει τελειώσει τη σχολή μου; Γνήσια μιθίτισσα σου λέω! Έτσι για να δεις τι επιστήμονες βγάζει η σχολή μου!

Το Factotum μάλλον άρωμα περασμένης εποχής έχει (από αυτά που ακούω) αλλά αν είσαι τόσο πορωμένο με τον Μπουκόφσκι, τότε να πας να τα σκάσεις!

 
At 16/1/06 19:57, Blogger sbouboux said...

Μα δεν πρόκειται να πάω να το δω στον κινηματογράφο. Όταν βγει σε dvd θα το πάρω να το δω. Ο κινηματογράφος είναι για εφετζίδικα έργα...

Το έχω ακούσει ότι αυτή έχει τελειώσει το ΜΙΘΕ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home