<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

30.1.06

Σήμερα, αύριο μεθαύριο;;;

Άντε τελειώνετε επιτέλους. Μας πρήξατε. Εδώ και ένα χρόνο τώρα δεν ακούμε τίποτα άλλο παρά μόνο αν θα κάνετε ανασχηματισμό. Και να πεις ότι θα γίνει και κάτι το φοβερό; Κάποια πρόσωπα πρέπει να αποκατασταθούν σε θέσεις και πιέζουν μήνες τώρα προς αυτή την κατεύθυνση. Κάποια άλλα πρόσωπα ίσως φύγουν λόγω της κριτικής που έχουν δεχτεί από τα ΜΜΕ (μην ξεχνάμε ότι βασικός τρόπος να μείνεις κυβέρνηση είναι να μην σε κριτικάρουν τα ΜΜΕ, ή να σε κριτικάρουν λιγότερο από τον αντίπαλο). Αλλά η ουσία είναι μια: μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι θα αλλάξει κάτι το ουσιώδες όσον αφορά την πολιτική που ασκείται. Αποφάσεις που έχουν ληφθεί θα πραγματοποιηθούν και τα πράγματα θα συνεχίσουν το δρόμο που έχουν πάρει. Όλη αυτή η κίνηση του ανασχηματισμού (αν γίνει τελικά) θα γίνει για να βγει προς τα έξω ότι να εμείς τα είδαμε τα λάθη μας και προχωράμε πλέον πιο σοφοί στην υλοποίηση του προγράμματός μας, προχωράμε στις αλλαγές που έχουμε υποσχεθεί στους πολίτες (έτσι ακριβώς θα το ακούσετε αυτό). Όπως και η αναθεώρηση του συντάγματος, τέθηκε στο τραπέζι για να τονιστεί αυτό ακριβώς το πράγμα, το προφίλ των μεγάλων αλλαγών.

Τέτοιες στιγμές θυμάμαι κάτι που είχα ακούσει σε cd του Πανούση, με αφορμή τον ανασχηματισμό της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τον Σημίτη. Έλεγε λοιπόν: «για τον ανασχηματισμό θα σας δείξω πως γίνεται. Κάποια στιγμή θα φύγει ο Ηλίας από τα τύμπανα και θα πάει στα πλήκτρα, και ο Ορέστης θα φύγει από τα πλήκτρα και θα πάει στα τύμπανα, έτσι για λίγο».