<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

6.4.06

Votate Pronti!!!

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ δεν τον αντέχω άλλο. Στην αρχή ότι έλεγε το έπαιρνα ως αστείο. Τώρα όμως έχω αρχίσει να νομίζω ότι αυτά που λέει τα πιστεύει. Έχει τσακωθεί με όλο τον κόσμο: Ιταλούς, Γάλλους, Άγγλους, Γερμανούς, κινέζους, Ρώσους κτλ, εκτός από τον φίλο του τον Μπους τη μαμά του και τη μαφία!
Αλλά τελείωσαν τα ψωμιά του. Σε λίγες μέρες το γελάκι που μόνιμα υπάρχει στο πρόσωπό του θα παγώσει. Γιατί θεωρώ ότι τα ξαδέρφια μας οι ιταλοί θα το σκεφτούν και δεύτερη και τρίτη φορά πριν ρίξουν στην κάλπη το χαρτί με το όνομα Μπερλουσκόνι. Όχι ότι ο αντίπαλός του Πρόντι είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά δίπλα στον αρχηγό του Forza Italia φαντάζει αριστερός. Τουλάχιστον όμως δε γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι καραγκιόζης. Πάντως αν οι γείτονες χρειάζονται βοήθεια, πολύ ευχαρίστως να βοηθήσουμε. Πεταγόμαστε δίπλα μόνο κ μόνο για να ρίξουμε μαύρο σε αυτόν που δεν πρέπει να χωνεύει κανέναν άλλο εκτός του εαυτού του. Αν και πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα κάνουν το καθήκον τους και θα τον στείλουν από εκεί που ήρθε!
Δεν πρέπει όμως να στεναχωρηθεί καθόλου ο Μπερλουσκόνι, καθώς ένα λαμπρό μέλλον ανοίγεται μπροστά του. Φανταστείτε τον με εκπομπή στην τηλεόραση, να λέει όλες αυτές τις μαλακίες που λέει τόσο καιρό. Τρελά νούμερα θα κάνει…

Περισσότερος Μπερλουσκόνι στο in.gr

7 Comments:

At 7/4/06 01:50, Blogger libertarian said...

Βασικά από τον συνασπισμό της κεντροαριστεράς (αλλά και γενικότερα) αξίζει μονάχα η la Rosa nel Pugno (ένας συνασπισμός φιλελεύθερων και σοσιαλιστών). Δεν είμαι όμως τόσο σίγουρος ότι θα μετρήσει η γνώμη τους στην χάραξη πολιτικής και ίσως τελικά ο Berlusconi να είναι το μη χείρον.

 
At 7/4/06 20:03, Blogger sbouboux said...

Τώρα μαθαίνω ιταλικά και δεν πολυκαταλαβαίνω το site (και δε βρίσκω να έχει και αγγλικά!). Πάντως και ο Μπερλουσκόνι έχει αξιόλογους στο σχήμα του: Είδα μια φωτογραφία μιας που λέγετε Μάρα Καρφανία ή κάπως έτσι που θα κατέβαινε υποψήφια και παραλίγο να αλλάξω γνώμη!(πάλι έριξα το επίπεδο!!!)

 
At 8/4/06 10:56, Blogger System Intruder said...

Ναι, ναι! Κι εγώ αντιπαθώ αυτό το σκυλί των media που είναι και πρόεδρος της ομαδάρας τρομάρα του.

Είναι όμως εξίσου αντιπαθητικός ο τρόπος που παρουσιάζουν τις ιταλικές εκλογές τα ελληνικά media. Γκάφες, ύβρεις και αθλιότητες. Νομίζω πως τα πράγματα δεν είναι τόσο ασπρόμαυρα εκεί δίπλα.

Εντάξει, ίσως ο Μπερλουσκόνι να μην εκλεγεί τελικά, αλλά με όλα αυτά που μας παρουσιάζουν εδώ, είναι να απορεί κανείς πως έχει εκλεγεί ήδη δύο φορές.

Όπως είναι αδύνατο να καταλάβουμε πως οι Αμερικάνοι ψήφισαν αυτόν τον ανόητο το Μπους.

Τα φαινόμενα (της tv) όμως απατούν!

 
At 10/4/06 15:35, Blogger sbouboux said...

Πάντως δεν είμαι από αυτούς που τον αντιπάθησαν πρόσφατα. Ανέκαθεν δε μου άρεσε η φάτσα του. Αφού να φανταστείς ενώ στην αρχή συμπαθούσα τη Μίλαν έπαψα να τη συνπαθώ λόγω Μπερλουσκόνι...

 
At 11/4/06 10:48, Blogger System Intruder said...

Εσύ είσαι ξεφτίλας ρε...

Λες κι ο πρόεδρος του γαύρου είναι καλύτερο παιδάκι. Ουστ.

Σιγά μην άλλαζα κι ομάδα!

Πάντως είδες χθες ο καβαλιέρε! Εφτάψυχος. Αντε να δω τώρα πως θα τα βρούνε.

Γιατί αν ξαναπάνε σε εκλογές σε βλέπω να αρρωσταίνεις για την επόμενη τετραετία!

 
At 13/4/06 12:16, Blogger sbouboux said...

και εγώ κάτι τέτοιο βλέπω, γιατί δε μπορεί θα τσακωθούνε οι υπόλοιποι κάποιος θα αποχωρήσει και θα ανοίξει ο δρόμος για το γίγαντα της πολιτικής! Και ποιός σου είπε ότι συμπαθώ τον Κόκκαλη; Αλλά ολυμπιακός ήμουν πριν τον Κόκκαλη...

 
At 21/2/07 01:56, Anonymous Ανώνυμος said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » » »

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home