<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

6.7.07

Τη Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα


Προκαλούν αηδία τα κούφια λόγια, το υποκριτικό και προσχηματικό ενδιαφέρον, οι πολιτικές αντιπαραθέσεις με το επιχείρημα "εγώ είμαι καλύτερος από σένα", η κριτική του καναπέ και αυτή η ανεξάντλητη και ανόητη μανία να βρεθεί ο φταίχτης, αυτός ο ένας και υπέρτατος αλήτης που φταίει για όλο αυτό το κακό. Να τιμωρηθεί παραδειγματικά και να ησυχάσουμε όλοι για να πάμε στο επόμενο θέμα. Εμπρηστής , πυροσβέστη, υπουργός, ας είναι όποιος να 'ναι. Αρκεί να μην είμαι εγώ.

Μήπως όμως ήρθε καιρός να δεχτούμε πως πιο σημαντικό από την ανακάλυψη ενός υποτιθέμενου φταίχτη είναι να κάνουμε κάτι όλοι για την επόμενη μέρα. Η πυρκαγιά της Πάρνηθας είναι η πιο σημαντική τραγωδία που συνέβη τα τελευταία χρόνια στην Αττική, και οι συνέπειές της θα είναι μακροπρόθεσμες και θα επηρεάσουν το σύνολο των κατοίκων του νομού. Από την αλλαγή στο μικροκλίμα και την άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι τις πλημμύρες και την λειψυδρία.

Το σίγουρο είναι πως οι βιαστικές κινήσεις για τα μάτια του κόσμου μπορεί να είναι περισσότερο επιζήμιες. Αυτό που χρειάζεται νομίζω, είναι μελέτη και πλάνο από τους αρμόδιους, και βούληση από όλους μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Μπορούμε;

Την Κυριακή, σε δυο μέρες δηλαδή, οργανώνεται η πρώτη μη κομματική, ανεξάρτητη συγκέντρωση πολιτών (πραγματικά δεν γνωρίζω καμία άλλη τα τελευταία χρόνια) για το περιβάλλον. Νομίζεις πως μπορείς να περάσεις από τη θεωρία στη πράξη; Ιδού η ευκαιρία! Για σένα. Για μένα. Για όλους μας!

Στις 7μμ έξω από το κτήριο της Βουλής.

more info: http://anadasosi.blogspot.com/

(όχι, όχι, απ' όσο ξέρω δεν θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στη Αμερικάνικη πρεσβεία!)