<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

10.6.04

Περί ευρωεκλογών

Πίτσα, μπύρα, καναπέ, σκίσ’ τους όλους αρχηγέ! Η τηλεμαχία ξεκινά!
Όλοι βγήκαν εκτός χρόνου. Όλοι είπαν αυτό που ήθελαν. Το όχι και τόσο καλά δουλεμένο τους ποιηματάκι. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Άντε και του χρόνου. Την Κυριακή εκλογές!
Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον της Ευρώπης. Ένα μέλλον που δεν δίνουμε δεκάρα. Παρά μόνο απαιτούμε από αυτό ευρώ με το τσουβάλι. Νοοτροπία καιροσκόπου σε συσκευασία προοδευτικής φιλολαϊκής πολιτικής.
Ακούω πολιτικούς που απορούν γιατί δεν ενδιαφερόμαστε. Ύστερα υπόσχονται και την εμπιστοσύνη μας ζητάνε. Βασίσου πάνω μου, η ψήφος σου δεν πάει χαμένη, γνωστό το παραμύθι.
Βρε ουστ! Μόνο όταν σε αμφισβητώ, μόνο όταν αμφιβάλλω θα έχω κίνητρο να ενδιαφερθώ. Εμπιστοσύνη και ενεργός πολίτης δεν κάνουν καλή παρέα.
Μα δεν αμφισβητούν, δεν αμφιβάλουν, δεν έχουν κίνητρα να ενδιαφερθούν οι ευρωπαίοι συμπολίτες μας. Μόνο αδιαφορούν και κατακρίνουν. Εύκολη λύση!
Κι εγώ που δεν θέλω να είμαι ο γραφικός και να γκρινιάζω το κόβω εδώ. Οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν. Και μέχρι να αλλάξουν άποψη η λαοί καλά θα κάνουν να μην τα βάζουν με το σύστημα και τις αόρατες δομές τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ευρωεκλογές έχουμε ξανά σε πέντε χρόνια. Μέχρι τότε έχουμε στοίχημα να βάλουμε. Δεν ξέρω αν με πιάνετε…