<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

14.3.05

Oι παρενέργειες τις δημοσιότητας

Ακούσατε για το τελευταίο ξέσπασμα του Χριστόδουλου; Είναι μάλλον εξαιρετικά γελοίο, και σίγουρα ειρωνικό, να βλέπεις τον άνθρωπο που εκμεταλλεύτηκε τα ΜΜΕ όσο κανένας άλλος προκάτοχός του για να εξυπηρετήσει τους όχι πάντα πνευματικούς σκοπούς του να διαπιστώνει με τόσο μεγάλη καθυστέρηση ότι τα κανάλια δεν ενδιαφέρονται για τις ηθικές αξίες αλλά για την τηλεθέαση! Φοβερό!
Απορεί και εξοργίζεται με την τεράστια έκταση που πήρε το θέμα των σκανδάλων στην εκκλησία και ψάχνει εναγωνίως να βρει τις μυστικές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από αυτό. Τα πράγματα είναι πιο απλά κύριε Χριστόδουλε (δυστυχώς για εσάς). Η αιτία είναι ότι πουλάτε! Και για αυτό έχετε συμβάλει κυρίως εσείς. Αυτές είναι οι παρενέργειες τις δημοσιότητας.
Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με τον Χριστόδουλο αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς εμένα το διάβασμα δεν με απορροφάει τόσο πολύ όσο εκείνον.