<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

7.7.05

Μια μουντή μέρα στο μουντό Λονδίνο...

Μια μουντή μέρα ξημέρωσε στο έτσι κι αλλιώς μουντό Λονδίνο. Οι τρομοκράτες αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά αγεωγράφητοι. Οι Μπους, Μπλερ και η υπόλοιπη συμμορία ήταν στην Σκωτία και όχι στο Λονδίνο. Εκεί που χτύπησαν ήταν μόνο μερικοί άνθρωποι που απλώς πήγαιναν στη δουλειά τους. Απλώς είχαν την κωλοφαρδία να είναι δίπλα από μερικούς αποφασισμένους να θερίσουν ανθρώπινες ζωές. Πολλά θα ακουστούν τώρα για τα μέτρα ανασφάλειας που θα πρέπει να πάρουμε για να προστατευτούμε δήθεν. Οι εταιρείες συστημάτων ασφαλείας θα πλουτίσουν για μια ακόμη φορά, οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί θα αυξηθούν κι άλλο, και όλοι εμείς θα πουλήσουμε ακόμα ένα κομμάτι ελευθερίας για ένα κομμάτι (αν)ασφάλειας. Το πολύ πολύ να καταλάβουμε ακόμα ένα κράτος με το πρόσχημα ότι θα πιάσουμε αυτούς που φταίνε, όπως πιάσαμε και τους υπόλοιπους. Αλλά οι επιθέσεις θα συνεχιστούν όσο δεν αλλάζουμε μυαλά. Με το να στέλνεις τα αεροπλάνα σου και τους πυραύλους σου να σκοτώσουν «τρομοκράτες» το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις καινούριες γενιές ανθρώπων αποφασισμένων να πάνε να συναντήσουν τον Αλλάχ με μερικούς «απίστους» μαζί. Αλλά για κάτσε μήπως εν τέλει αυτό είναι που ζητάμε; Να έχουμε ένα μόνιμο «εχθρό» (όπως κάποτε είχαμε τους διαβολικούς κομμουνιστές) για να κρατάμε τα χαλινάρια, να πετυχαίνουμε τους σκοπούς μας και να πουλάμε όπλα;

2 Comments:

At 7/7/05 22:21, Blogger Phantasmak said...

Και να δικαιολογούμε τους χαμηλούς μισθούς και τις συντάξεις με το πρόσχημα των εξοπλισμών, και να αυξήσουμε το όριο ηλικίας στις συνάξεις για να δουλεύει ο κόσμος για να φορολογείται για τις "αμυντικές δαπάνες", και να έχουμε χάλια νοσοκομεία επειδή δεν υπάρχουν λεφτά, και γενικά να επαναλαμβάνουμε το ίδιο παραμύθι κάθε φορά που το πόπολο πα να σηκώσει κεφάλι να ζητήσει αυτά που του ανήκουν. Πρέπει να κάνουμε το ένα γιατί θα μας φαν οι τρομοκράτες. Πρέπει να κάνουμε το άλλο για' θα μας φάνε οι τρομοκράτες... πες πες που έλεγε και ο Γκέμπελς, στο τέλος θα το πιστέψουν. (Θυμήσου τον Μπους: "Ο Σαντάμ έχει όπλα μαζικής καταστροφής", "Ο Σαντάμ έχει όπλα μαζικής καταστροφής", "Ο Σαντάμ έχει όπλα μαζικής καταστροφής"...)

 
At 9/7/05 04:50, Blogger System Intruder said...

"Ο Σανταμ έχει όπλα μαζικής καταστροφής"... Ξέρεις πολλούς που το πίστεψαν; Η λογική του πες πες μέχρι να το πιστέψουν νομίζω πως αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους ως πρόβατα. Ο πόλεμος στο Ιράκ δεν νομίζω ότι έγινε επειδή ο Μπους έπεισε... Κάθε άλλο!
Δεν νομίζω πως οι βόμβες θα πείσουν τους ανθρώπους να δεχτούνε κατώτερους μισθούς και χειρότερο σύστημα υγείας. Όμως δυστυχώς οι βόμβες δίνουν το άλλοθι στις κυβερνήσεις να λάβουν μέτρα ενίσχυσης της κατασταλτικής τους εξουσίας... Μέτρα μακριά από το επίπεδο της καθημερινότητας με το οποίο έχει άμεση επαφή ο κάθε πολίτης.
Κάπως έτσι νομίζω πως όλες οι ανεπτυγμένες χώρες παίζουν εξαιρετικά το παιχνίδι των φανατικών.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home