<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6698326\x26blogName\x3dwords+attack\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://wordsattack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wordsattack.blogspot.com/\x26vt\x3d-8728063302081268740', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Γράφουμε•... για να μη σκάσουμε

(Ευχαριστούμε για την κατανόηση!)

 

18.10.05

Η κρυφή αλήθεια

(πιασάρικη διαφήμιση ε;)

- Ναι μαμά! Το ξεροψήνω το κοτόπουλο, μην ανυσυχείς, δε μένει μικρόβιο για μικρόβιο ζωντανό!

Ποπο, τι μεγάλος μπελάς που είναι αυτή η φυλή των δημοσιογράφων που θεωρούν ιερό καθήκον τους να αποκαλήψουν την αλήθεια που κανείς δεν θέλει να πει στο κοινό τους... Τα νεύρα μου!!!

Το πρόβλημα είναι το εξής: Πρέπει να καλύψουν τηλεοπτικό χρόνο. Το θέμα που πουλάει αυτή τη βδομάδα είναι η ανησυχία του κόσμου για την "νόσο των πουλερικών". Μέσα σε αυτό το χρόνο πρέπει να συμπεριλάβουν και μια κριτική της κυβέρνησης.

Ξεκινούν: Οι ειδικοί καθησυχάζουν τον κόσμο... Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο... Ο πανικός είναι υπερβολικός... Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι! (Νιώθεις ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου, ε;)

Αλλά αν έμεναν εκεί, ούτε 2 λεπτά δεν θα κάλυπταν. Οπότε συνεχίζουν: Παρόλα αυτά ο μέσος πολίτης (στου οποίου το όνομα μιλάμε) έχει ερωτήματα... (εδώ αρχίζει το θέατρο του παραλόγου)

Ορίστε μερικά από τα καλά που άκουσα στο δελτίο ειδήσεων του MEGA μόνο: Τι θε γίνει με τις κότες που κυκλοφορούν ελεύθερες στα χωριά; (Να τους επιβληθεί στρατιωτικός νόμος! Καθώς και στα περιστέρια στη πλατεία Συντάγματος) Μήπως προσπαθείτε να με πείσετε πως δε χρειάζομαι εμβόλιο επειδή κινδυνεύουν να εξαντληθούν; (Μήπως θέλετε να προλάβετε να τα πάρετε εσείς για να γλιτώσετε αυτούς που θέλετε μόνο;) Γιατί η κυβέρνηση (να η κριτική που λέγαμε) άργησε 40 λεπτά να ειδοποιήσει τον πτηνοτρόφο στη Χίο ότι το δέιγμα από την γαλοπούλα ήταν θετικό; (Έπρεπε να κατέβουν ειδικές δυνάμεις να αποκλείσουν το χώρο αμέσως - όπως στν ταινία X-Files!)

- Ας μην πανικοβάουμε τον κόσμο... ψέλισε ο καθηγητής.
- Για να μην πανικοβληθεί ο κόσμος πρέπει να του πούμε όλη την αλήθεια... απάντησε με σθένος η παρουσιάστρια.


Ποιος μας κρύβει την αλήθεια άραγε; Γιατί δεν μας λένε ότι σε μερικές βδομάδες θα μαζεύουμε τα κουφάρια των άτυχων συμπολιτών μας από τα πεζοδρόμια φορόντας μάσκες οξυγόνου; Κάπως έτσι δεν ξεκινάνε όλα στις ταινίες;

Η αλήθεια πρέπει να λάμψει εδώ και τώρα!!!! (Ναι μαμά, δε θα ξαναταϊσω περιστέρια...)